Skip links

Boutique szoftverfejlesztés és IT - tanácsadás

Engineered digitalization with control and ease.

Szolgáltatásaink

Szoftverfejlesztés és tanácsadás

Legyen szó egy egyszerű cégbemutató honlap vagy egy komplex webes- és mobilalkalmazás fejlesztéséről, a munka a tervezőasztalunkon kezdődik. Sokat kérdezünk, felmérjük a pontos igényeket, megfogalmazzuk a fejlesztés célját, ütemtervet és üzleti igényt/specifikációt készítünk. Tanácsainkkal pedig utat mutatunk, ha csak a célt látod magad előtt.

IT Audit

Segítünk elemezni vállalkozásod információtechnológiai infrastruktúráját, valamint a szervezet eljárásrendjeit és folyamatait. Értékeljük a jelent, és javaslatokat adunk a fejlesztésekhez.

Mobilalkalmazások

Alkalmazásainkat a legmodernebb, kipróbált és elterjedt technológiák/módszerek segítségével készítjük. Ügyelünk rá, hogy azok későbbi igényeknek is megfeleljenek, továbbfejleszthetők, frissíthetők legyenek.

Project Ă©s Quality Management

Az együttműködésünk teljes élettartama alatt projektmenedzser tartja a kapcsolatot az ügyféllel, aki biztosítja a megfelelő információáramlást, betartatja a határidőket, tudatja és ellenőrzi mindkét fél aktuális feladatait az ütemezés alapján.

E-kereskedelmi megoldások

Specialitásunk a már meglévő/működő webáruházak redesignja, megújítása, átalakítása, frissítése, de új áruház fejlesztését is szívesen vállaljuk. Megismerjük a partner belső folyamatait, leképezzük azokat az új áruházra, migráljuk és tisztítjuk az adatokat (felhasználók, termékek, vásárlások), majd tapasztalataink alapján ajánlásokat teszünk a hatékonyabb működéshez. Mindezt folyamatos üzembentartás mellett.

UX/UI Design

A pontos igényfelmérés után megtervezzük az alkalmazás/honlap felépítését. Megvizsgáljuk, hogy az a projekt célját szolgálja-e a lehető legmagasabb felhasználói élmény mellett. Ha szükséges, módosítunk rajta. A megfelelő eredmény elérése után megrajzoljuk az alkalmazás/honlap felületét.

Hogyan dolgozunk?

Az állandó magas minőségű munka érdekében:

Megértjük

milyen kavics nyomja a cipődben a lábad

Elmélyülünk

a problémában és az üzleti logikádban

Elkészítjük

és teszteljük azt a digitális megoldást, amire szükséged van

Mérföldkövenként

haladunk, hogy elkerüljük a zsákutcákat és csökkentsük az átfutási időt

RĂłlunk

Sikerünk titka a kollégáinkban rejlik, és leginkább azok az eredmények teszik láthatóvá, amelyeket partnereinkkel közösen érünk el. Ez a siker az alábbi három pilléren nyugszik:

Minőségi munka
Zéró tolerancia a silánysággal, az értéktelenséggel szemben. Minden megírt karakter, kódrészlet és ügyfélmegbeszélés értéket kell, hogy teremtsen. Rövidebb átfutási idő, gyorsabb megtérülés, és közben mindenki azt csinálja, amiben a legjobb.

Csúcson a szakmában
Minden változik, ideértve a technológiákat és módszertanokat is. Kollégáinktól elvárjuk, hogy naprakészen tartsák tudásukat – és segítjük is őket benne. Lételemünk a folyamatos fejlődés, a hatékonyság növelése.

Partnerkapcsolat
Az ügyfeleink a partereink. Szövetségesek vagyunk egy olyan cél érdekében, ami mindkettőnket előre visz. Minden kollégánk ezért dolgozik, pozíciótól függetlenül. Többet adunk.

Referenciáink

Karrier

Kollégáink szeretnek velünk dolgozni. Évente duplázunk, folyamatosan növekszünk. Ezért majdnem mindig akad olyan feladat, amit szívesen odaadnánk már valakinek. Talán épp most, épp neked?

Senior Full Stack Developer

Krosszfunkcionális csapatokban dolgozunk, szuper projekteken, rugalmas munkaidőben. Mikor tudsz kezdeni?

IT Project Manager

A sikeres teljesítések alapfeltétele egy szoftverfejlesztési technológiákban jártás vezető, aki előre látja a red flageket.

Full Stack Web Developer

Full Stack Web Developer

Tapasztalatodtól függően adunk neked feladatot. Csak hozd, amit már tudsz: lehetsz junior vagy tapasztalt is, nálunk fejleszthetsz és fejlődhetsz is.

Kapcsolat